Despre noi

Daca iei lucrurile pas cu pas, vei reusi sa zamislesti o afacere rezistenta. Nu poti incepe constructia unui bloc de la etajul 5, trebuie lucrat cu multa grija la temelie pentru a fi solida in timp.

Asa este si in afaceri, nu poti fi cunoscut in primele luni de o lume intreaga, vei ajunge cunoscut atunci cand pasiunea si nevoia se completeaza una pe cealalta si vrei sa faci azi mai mult decat ieri si maine mai mult decat azi .

Best Garden Seeds face parte din grupul de firme Topsem, Cereale Top Expres si Top Geo-Liv.

Firma a fost infiintata in data de 08.01.2019 si are ca obiect de activitate prioritar, ambalarea si producerea de substante bio, insa noi suntem cunoscuti pe piata inca din anul 2015 cand am debutat cu firma Topsem Cris.

In timp am inteles nevoile fermierilor si ne-am adaptat infiintand firma Cereale Top Expres care se ocupa cu vanzari de masini agricole, urmand apoi cu Cereale Top Geo-Liv care asigura achizitia cerealelor pentru fermieri si nu numai si in cele din urma am cladit si firma Best Garden Seeds care este o fabrica de inputuri agricole bio si fertilizanti clasici.

Deschiderea unei noi firme a pornit de la dorintele si nevoile celor din jur si de la faptul ca oamenii ravnesc in continuare la produse noi si de calitate.

Am crescut treptat, prin mii de ore de munca si nopti nedormite, imi veneau ideei noi pe care le aplicam si aveau success.

Am fost sprijinit constant de familie, lucru ce m-a facut sa imi doresc si mai mult sa reusesc.

Adevarul e ca am intampinat multe obstacole, dezamagiri si lucruri rele insa din fiecare am invatat cate ceva.

In prezent societatea isi desfasoara activitatea in comuna Topolog, str. 1 Decembrie, nr 87, judetul Tulcea.

Putem spune ca este o firma facuta de oameni pentru oameni deoarece banii sunt reinvestiți in permanența pentru a imbunatati calitatea serviciilor si pentru a crea noi locuri de munca.

Compania a fost înfiintata cu scopul de a veni in întâmpinarea dorintelor si nevoilor clientilor intr-un mod cat mai profesional si mai placut cu putinta.

Zi de zi aducem la cunostinta noi idei pentru produsele noi destinate agriculturii precum si pentru ambalarea produselor, dorindu-ne ca satisfactia cumparatorului sa fie atinsa la cel mai inalt nivel.

Astfel, echipa noastra încearca mereu sa inteleaga nevoile clientilor sai si sa priveasca situatia din punctul de vedere al acestora.

Compania presteaza servicii de ambalare a inputurilor agricole si creeaza produse noi destinate agriculturii pentru diferiti colaboratori.

Are in componenta o echipa tanara, ambitioasa cu designeri specializati ce ofera consultanta.

Suntem atenti la detalii si realizam produsele dupa dorintele clientilor.

Ambalajele sunt confectionate din materiale de cea mai buna calitate si asigura o protectie adecvata a produsului si devin suporturi de date si ambasadori ai marcii.

Ne dorim sa reusim sa venim mereu in intampinarea exigentelor partenerilor nostri si promitem ca intotdeauna vom primi cu cea mai mare recunostinta orice sugestie.

Daca ai incredere in tine si in propriile forte, poti cladi imperii!